Category Bryllup / Wedding

Kvinnelig fotograf – Bryllup, arrangement, barn, familie, portrett!

Ta kontakt med meg om du er på utkikk etter en kvinnelig fotograf!

Les mer...

Gledens øyeblikk fra et Norsk Pakistansk mehndi arrangement

1392075_240509209445022_1797594934_nI forrige måned hadde jeg gleden av å ta fatt i ett Mehndi oppdrag fra en norsk pakistansk jente som skulle gifte seg.

Dagen var kommet mange gjester var ventet. Alt skulle være perfekt. Glede, forventinger, håp, relasjoner, ord, mat og mangt mer stod på menyen. Knips, knips, knips og vips, s¨var det hele over på noen timer! – Det gjelder å ta vare på de gode minnene en har i livet. Derfor vil jeg at du tenker deg neste gang du skal velge en annen fotograf enn kun FotoDia.net fordi for meg er nettopp de øyeblikkene mer enn bilder :-).

Se noe utvalgte bilder fra disse øyeblikk.

 

 

Les mer...

Hva forteller internett meg om bryllup / wedding?

Bheartryllupet er de seremoniene og den feiringen som følger med en inngåelse av ekteskap. Et bryllup består vanligvis av ektevigsel og en etterfølgende bryllupsfest. Ordet kommer fra norrønt brúd(h)laup, som antagelig inneholder tanken om «hjemføring av bruden i raskt løp», en referanse til en gammel tradisjon i forbindelse med brylluper. Ta en titt på denne videon for å få med de seneste oppdateringen på indiske bryllupsdress for kvinner.

http://www.youtube.com/watch?v=HwslosJRYZU

Giftermål har vært feiret på mange slags måter opp i gjennom tiden, og forskjellige skikker og ritualer har vært praktisert. Den dag i dag er det flere forskjellige skikker som følges rundt om i verden. Dessuten vil bryllupet vanligvis bli arrangert på en måte som gjenspeiler det livssynet brud...

Les mer...